ПН - ПТ: 9:00 - 19:00
Ремонт і діагностика ABS (АБС), ASR, ESP

Ремонт і діагностика ABS (АБС), ASR, ESP

СТО «Сокіл» – один з лідерів в області ремонту електроустаткування для автомобілів. Це дає нам перевагу в обслуговуванні та ремонті ABS і інших систем безпеки, що відповідають за впевнений рух. Виконаємо діагностику АБС (ABS), а також обслуговування інших систем допомоги при водінні для автомобілів Корейського виробництва .

У нас:

  • актуальні бази даних для діагностики автомобілів всіх типів;
  • постійний запас оригінальних запчастин;
  • сучасне обладнання для діагностики, ремонту і техобслуговування ABS, ASR, ESP.

Системна безпека

Системи ABS, ASR, ESP реагують швидше, ніж людина. Оцінюючи механіку руху, вони підключаються для стабілізації ходової частини та перешкоджання розвитку ковзання, занесення, пробуксовки.

Чому саме автосервіс Сокіл?

Діагностика та заміна блоків АБС (ABS) виконуються по регламенту із застосуванням спеціального обладнання і оригінальних запчастин. 

ABS, ASR і ESP® - на варті вашої безпеки

Наявність систем ABS, ASR або ESP® є важливою перевагою автомобіля при покупці. Для гарантії їх роботи необхідно періодична діагностика. Тільки тоді можливо коректне спрацьовування і виконання покладених функцій.

Призначення систем

ESP (Electronic Stability Program) – система курсової стійкості, сприяє утриманню автомобіля на заданій траєкторії руху при занесенні і втраті управління.
ABS (Antiblockier System) – система перешкоджання блокування коліс, дозволяє продовжити рух без занесення при вимушеному блокуванні одного і більше коліс (попадання на лід, різке гальмування).
ASR (Antriebs Schlupf Regelung) – додаток ABS, протидіє блокуванню провідної пари коліс при швидкому розгоні і різкому рушанні з місця. Вона ж називається TCS (Traction control system) для Honda і Mazda.

Запишіться на діагностику ABS в СТО Сокіл на зручний для Вас час.

Нагороди
Перезвоним Вам в ближайшее время